Flevo Padel | Indoor Padelbanen Lelystad

Padel

TRYOUT

Heb je zin om weer lekker sportief bezig te zijn, maar weet je niet goed welke sport bij je past? Padel is één van de populairste sporten van dit moment en dat is natuurlijk niet geheel zonder reden. Heb je altijd al eens willen weten wat padel precies is? Tijdens een padel try out van Flevopadel krijg je een goede indruk van de sport en weet je zeker of dit iets voor jou is!

Wat is padel?

Waar padel een paar jaar geleden nog een redelijk onbekende sport was, is dat tegenwoordig niet meer het geval. Padel is eigenlijk een combinatie tussen tennis en squash, maar net even anders. Zo beschikt een padelbaan over vier glazen wanden, heb je een speciaal padelracket nodig en is er meer ruimte voor sociale interactie. Wel zijn de spelregels en puntentelling in principe hetzelfde als bij tennis. Heb je al enige ervaring met tennis, maar wil je jouw horizon verbreden? Misschien is padel dan wel dé perfecte sport voor jou.

Een toegankelijke en laagdrempelige sport

Ondanks dat padel pas sinds een paar jaar echt populair is, staat deze sport al vanaf het begin bekend om de toegankelijkheid. Je hoeft bijvoorbeeld geen ervaring te hebben om deel te kunnen nemen aan een training of try out. Er lopen bij Flevopadel genoeg enthousiaste professionals rond die je de basis van padel uit kunnen leggen, waarmee je vervolgens zelf aan de slag kunt gaan. Voel je tijdens een padel try out dan ook vrij om vragen te stellen en om extra tips te vragen.

Professionele begeleiding

Om ervoor te zorgen dat je niet compleet in het diepe wordt gegooid, vindt de padel try out onder professionele begeleiding plaats. Onze experts hebben jarenlange ervaring op het gebied van padel en kunnen je als de beste begeleiden. Van een stukje theorie tot het daadwerkelijk leren spelen van padel, tijdens een padel try out krijg je gegarandeerd een goede indruk van deze fantastische sport.

Padel try out bij Flevopadel

Ben je benieuwd wat padel precies is en heb je deze sport altijd al een keer willen uitproberen? Dan is een padel try out misschien wel hét perfecte moment om kennis te maken met deze toegankelijke sport. Wil je meer weten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!