Flevo Padel | Indoor Padelbanen Lelystad

pADEL

BEDRIJFSUITJE

Staat het jaarlijkse bedrijfsuitje op de planning? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een unieke activiteit die net even anders is dan normaal. Een sportief bedrijfsuitje bijvoorbeeld. Bewegen en sporten is tegenwoordig belangrijker dan ooit en hier kun je zeer eenvoudig op inspelen. Bij Flevopadel kun je namelijk terecht voor een sportief bedrijfsuitje dat volledig in het teken staat van dé sporttrend van dit moment: padel!

WAAROM PADELLEN ALS BEDRIJFSUITJE?

Waar je overdag bezig bent met het halen van deadlines, deelnemen aan belangrijke meetings en het afwerken van de to-do list, is een bedrijfsuitje hét moment om de teambuilding op een informele manier de stimuleren. Daarnaast worden de medewerkers ook nog eens uitgedaagd om het maximale uit zichzelf te halen wanneer het moment van de wedstrijd daar is tijdens een sportief en actief bedrijfsuitje. Misschien heb je er wel eens van gehoord, maar wat is padel precies? Inmiddels is padel uitgegroeid tot één van de grootste sporten in Nederland en zeer geliefd bij veel mensen. Je kunt het zien als een combinatie tussen tennis en squash, maar net even anders. Er is bijvoorbeeld meer ruimte voor sociale interactie door de glazen wanden, waardoor er meer persoonlijk contact is. De spelregels en puntentelling zijn in principe hetzelfde als bij tennis, alleen wordt er met een speciaal padelracket gespeeld. Wat is leuk als bedrijfsuitje? Padel!

Optie 1. PADEL & CLINIC

Doordat padel bekend staat als een toegankelijke en laagdrempelige sport, hoeven jij en jouw collega´s geen professionals te zijn om deel te kunnen nemen. De Padel & Clinic optie is perfect voor jouw bedrijf als jullie kennis willen maken met de razendsnel groeiende sport. Onder begeleiding van een van onze trainers maken jij en je collega’s kennis met padel. In dit pakket krijg je om te beginnen een clinic waarin kort alle basis spelregels worden uitgelegd. Vervolgens gaan jullie oefenen met de verschillende soorten slagen, technieken en strategieën die nodig zijn om een geslaagd potje padel te kunnen spelen. Na de clinic is het tijd om zelf aan de slag te gaan.

Inbegrepen in de Padel & Clinic:
- Instructie van padeltrainer
- Rackets en ballen
- Baanhuur
- Evt. op aanvraag eetmogelijkheden (zie 'Eten/Borrelen na het padellen')

Zelf meenemen:
- Sportkleding

Interesse in het Padel & Clinic pakket bij flevopadel voor jouw aankomend bedrijfsuitje? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Optie 2.
VRIJ PADELLEN

Een bedrijfsuitje waarbij je met je collega’s kan bijkomen van de drukke werkweek door samen sportief bezig te zijn? Dit kan bij Flevopadel met de optie Vrij Padellen. Dit pakket is ideaal voor groepen die al ervaring hebben met padel en dus geen begeleiding nodig hebben om een leuk potje padel te spelen. Jij en je collega’s kunnen samen de banen op en direct aan de gang.

Inbegrepen in het pakket Zelfstandig paddellen:
- Rackets en ballen
- Baanhuur
-Evt. op aanvraag eetmogelijkheden (zie 'Eten/borrelen na het padellen')

Zelf meenemen:
- Sportkleding Interesse in het vrij padellen pakket bij Flevopadel voor jouw aankomend bedrijfsuitje?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

ETEN/BORRELEN NA HET PADELLEN

Na het fanatiek padellen met jouw collega´s toch honger gekregen? Bij Flevopadel kunnen we op aanvraag verschillende eetarrangementen voor jouw bedrijfsuitje regelen. Dit zou kunnen variëren van een aantal drankjes met een borrelplaat om samen na te praten over het gezellige uitje, tot een goed vullende maaltijd om lekker bij te komen van zo’n beweeglijke activiteit.

Bij Flevopadel hebben we een kantine om jouw bedrijf in te situeren na het padellen, welke uitkijkt op de drie overdekte binnen banen. Leuk om naar andere padel potjes te kijken dus! ’s Zomers is er bovendien de mogelijkheid om buiten op het terras in de zon te zitten.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je geïnteresseerd om met je collega’s te padellen als bedrijfsuitje? Padellen met begeleiding of zonder, met eetarrangement of zonder? Veel is mogelijk en er is gelukkig keuze genoeg.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en hopelijk zien we jouw bedrijf snel op onze banen!