Flevo Padel | Indoor Padelbanen Lelystad

De beste padeltassen, racketbags en tourbags

Ben je van plan om een (nieuwe) padeltas aan te schaffen? Ondanks dat het een vrij eenvoudige keuze lijkt, komt er meer kijken bij racketbags kopen dan je in de eerste instantie misschien denkt. Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt, hebben wij de beste padeltassen, racketbags en tourbags voor je op een rijtje gezet!

Waarom een padeltas kopen?

Het is niet geheel zonder reden dat vrijwel iedere speler met een kwalitatieve padeltas naar de training of wedstrijd komt. Deze tassen brengen namelijk diverse voordelen met zich mee. Allereerst heb je meer ruimte voor al jouw spullen. Je kunt in een grote racketbag niet alleen jouw racket(s) kwijt, maar bijvoorbeeld ook schoenen, padelballen en een drinkfles. Daarnaast ziet een kwalitatieve padeltas er professioneel uit en kun je al jouw spullen in een veilige omgeving vervoeren.

Adidas Padel Racketbag Multigame

We beginnen met één van de populairste racketbags van dit moment: de Adidas Padel Racketbag Multigame. Deze tas werd in 2020 verkozen tot beste padeltas en is ook vandaag de dag nog ontzettend populair. De Adidas Padel Racketbag Multigame bestaat uit twee hoofdcompartimenten, wat betekent dat je meerdere rackets kunt meenemen. Ideaal als je beschikt over twee rackets en deze in een veilige omgeving wilt bewaren. Maar dat is niet het enige. Deze padeltas beschikt ook nog eens over een groot middenvak waarin je jouw schoenen, padelballen en kleding kunt stoppen. Ideaal!

Wilson Super Tour Bag

Wil je niet alleen meerdere rackets kunnen vervoeren, maar ook eten en drinken koel bewaren? Dan is de Wilson Super Tour Bag misschien wel dé perfecte padeltas voor jou. Deze tourbag beschikt namelijk over een isotherm vak, waarin je daadwerkelijk eten en drinken koel kunt bewaren. Hoe fijn is dat? Daarnaast mag het stoere design van deze padeltas niet vergeten worden. Kortom: ook de Wilson Super Tour Bag is een kwalitatieve tas waarbij design, kwaliteit en comfort samenkomt.

HEAD Elite Supercombi Padel Bag

Als er één padeltas is waarbij een moderne stijl, duurzaamheid en gebruiksgemak samenkomt, is het wel bij de HEAD Elite Supercombi Padel Bag. Deze ruime tas beschikt over twee vakken waarin je rackets, accessoires en kleding kunt opbergen. Ook kun je de banden van de padeltas eenvoudig verstellen, waardoor je kunt profiteren van optimaal comfort. Iets wat erg belangrijk is als je zware spullen moet vervoeren. Voor welke padeltas ga jij?

Deel dit bericht

Recente berichten

Krijg de laatste updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief