Flevo Padel | Indoor Padelbanen Lelystad

De voordelen van binnen padellen

Het kan je eigenlijk niet ontgaan zijn dat de padelbanen van Flevopadel binnen zijn aangelegd. Dit is een bewuste keuze geweest, omdat een indoor padelbaan ontzettend veel voordelen met zich meebrengt. Hierdoor kun je altijd het maximale uit het spel halen, zonder dat je hinder ervaart door bijvoorbeeld de weersomstandigheden. Ben je benieuwd naar de voordelen van binnen padellen? Lees dan zeker even verder!

Je hebt het nooit koud

Ondanks dat je het niet snel koud krijgt als je blijft bewegen, is een te koude sportomgeving niet goed voor je gezondheid. Een indoor padelbaan zorgt er dan ook voor dat je altijd in een prettige omgeving kunt trainen. Niet te warm, niet te koud, maar precies goed. Ook wanneer er buiten sneeuw ligt of de temperaturen boven de 25 graden komen, kan jij alsnog profiteren van een padelbaan met een aangenaam binnenklimaat. Hoe fijn is dat?

Geen wind

Niets is vervelender dan last hebben van de wind wanneer je een belangrijke wedstrijd aan het spelen bent. Doordat de padelbanen van Flevopadel binnen zijn, heb je hier geen last van. Alle ervaren padelspelers onder ons weten bijvoorbeeld dat het slaan van een lob met veel wind erg lastig in te schatten is, waardoor het een stuk moelijker wordt. In dit spel strijd je namelijk om de netpositie, waardoor je niet onder lobben uitkomt.

Je kijkt niet in de zon

Naast dat het niet fijn is om te padellen in een koude omgeving, kan een lage zon ook zorgen voor hinder in het spel. Zeker wanneer de tegenstander veel lobs speelt en jij deze niet goed kunt inschatten, heeft dit een negatief effect op jouw positie in het spel. Voor één kant is het dus erg voordelig wanneer de zon onder begint te gaan, maar voor de andere kant absoluut niet. Met een indoor padelbaan heb je hier nooit last van, waardoor beide partijen evenveel kans hebben.

Zin om te padellen?

Deel dit bericht

Recente berichten

Krijg de laatste updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief