Flevo Padel | Indoor Padelbanen Lelystad

Nieuws update! Nieuwe overdekte padelbanen

Flevopadel breidt uit met 4 nieuwe padelbanen! 🏆🎾

Flevopadel heeft weer een nieuwe mijlpaal bereikt. Onze toewijding aan het bevorderen van de padelsport en het creëren van een geweldige speelomgeving heeft geleid tot een uitbreiding van onze faciliteiten. Onder onze indrukwekkende overkapping, waar al eerder spannende wedstrijden werden gespeeld, zijn maar liefst drie gloednieuwe RedSport PRO NL padelbanen en een RedSport PRO NL Single court baan gebouwd. Deze nieuwe banen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van de sport.

Padel spelen in Lelystad

Bij Flevopadel willen we je laten zien dat we altijd willen zorgen voor de beste plek om padel te spelen. We werken er constant aan om padelspelers van alle niveaus een fantastische ervaring te bieden. De nieuwe banen die we hebben toegevoegd, zijn een teken van onze toewijding aan jou! We kunnen niet wachten om spannende wedstrijden en veel padelplezier te beleven. Bij Flevopadel weten we dat padel mensen samenbrengt en inspireert!

Kom je ook?

Dus, waar wacht je nog op? Kom langs bij Flevopadel, bekijk onze nieuwe banen en start met padel. 🎾💥 #Flevopadel #PadelGroei #InnovatieInPadel

Deel dit bericht

Recente berichten

Krijg de laatste updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief