Flevo Padel | Indoor Padelbanen Lelystad

padel spelen

in lelystad

Als er één sporttrend is die de laatste jaren een echte opmars heeft gemaakt, is het wel padel. Deze toegankelijke sport biedt veel mogelijkheden en is inmiddels ook niet meer weg te denken. Wil jij beginnen met padel en ben je op zoek naar een locatie waar je deze sport kunt uitoefenen? Padel spelen in Lelystad doe je bij Flevopadel!

Wat is padel?

Padel is eigenlijk een combinatie tussen tennis en squash, maar dan net even iets anders. De puntentelling is bij padel bijvoorbeeld hetzelfde als bij tennis, maar er is veel meer ruimte voor sociale interactie. Zo bestaat een padelbaan altijd uit vier glazen wanden en is het speelveld een stuk kleiner. De fijne sfeer die padel met zich meebrengt, maakt de sport zeer geliefd bij vrijwel iedereen. Ook als je nog nooit padel hebt gespeeld, is het misschien wel dé sport voor jou.

Kwalitatieve banen

Het enige wat je voor padel nodig hebt is een racket, goede sportkleding en een kwalitatieve padelbaan. Voor dat laatste kun je bij Flevopadel terecht. Een goede padelbaan bestaat uit kwalitatieve onderdelen, voldoende ruimte en overzichtelijke markeringen. Onze banen voldoen volledig aan deze eisen, waardoor je op een professionele manier aan de slag kunt gaan met het verbeteren van jouw technieken.

Een toegankelijke sport voor jong en oud

Het is natuurlijk niet geheel zonder reden dat padel inmiddels een ware trend is geworden. Door de laagdrempeligheid en toegankelijkheid van de sport, is padel zeer geliefd geworden bij veel mensen. Zo heb je bijvoorbeeld geen ervaring nodig om deel te kunnen nemen aan padel trainingen. Er lopen bij Flevopadel genoeg professionals rond die je even op weg kunnen helpen, om vervolgens een lekker potje padel te kunnen spelen. Padel spelen in Lelystad brengt geen prestatiedrang met zich mee, maar voornamelijk veel plezier.

Padel spelen bij Flevopadel

Bij Flevopadel kun je zeer kwalitatieve padelbanen huren waar je aan de slag kunt gaan met het verbeteren van jouw technieken. Jong, oud, professioneel en recreatief, iedereen is welkom. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten kijken graag met je mee wat de beste optie is voor jou!