Flevo Padel | Indoor Padelbanen Lelystad

World padel tour ranglijst van dit moment!

De sport padel is tegenwoordig immens populair en dat is niet zonder reden. Dit is vooral te danken aan het feit dat padel een sociale sport is, aangezien je het spel met in totaal vier spelers speelt. Tevens is padel een makkelijke sport om mee te beginnen. Zo zie je padel spelers van allerlei leeftijden en niveaus. Door de World Padel Tour is er een padel ranglijst opgesteld, waarin de beste spelers van het moment staan vermeld.

Grote toernooien in Spanje

Eén van de grootste sportfederaties ter wereld is de World Padel Tour. Deze organisatie organiseert verschillende grote toernooien en daarnaast stellen ze de World Padel Tour ranglijst samen. Hierin staan de beste mannelijke en vrouwelijk padel spelers vermeld. De huidige lijst bevat veel Spaanse spelers en de meeste grote toernooien worden dan ook in Spanje gehouden. Dit zal echter niet lang zo blijven, aangezien de racketsport padel populariteit wint over de hele wereld.

Internationale merken als sponsor

Mede dankzij de bekende sponsoren van de World Padel Tour kunnen er jaarlijks meerdere grote toernooien georganiseerd worden. Waar dit in het begin alleen nog maar een bekend Spaans merk was, sluiten nu steeds meer internationale merken zich aan bij de World Padel Tour.

De actuele World Padel Tour Ranglijst

De ranglijst is opgesplitst in tweeën, waarbij in de ene padel ranglijst mannelijke spelers genoemd worden, terwijl de andere is opgesteld voor de beste vrouwelijke padel spelers. De spelers en posities kunnen van dag tot dag verschillen, aangezien de lijst regelmatig bijgehouden wordt.

De top 5 beste mannelijke padel spelers van dit moment

 1. Juan Lebrón
 2. Alejandro Galán
 3. Agustín Tapia
 4. Arturo Coello
 5. Carlos Daniel Gutiérrez

De top 5 beste vrouwelijke padel spelers van dit moment

 1. Alejandra Salazar
 2. Gemma Triay
 3. Paula Josemaría
 4. Ariana Sánchez
 5. Marta Ortega
 6. Beatriz González

Deel dit bericht

Recente berichten

Krijg de laatste updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief