Flevo Padel | Indoor Padelbanen Lelystad

Padel service regels

Van een onderhandse opslag tot het niet raken van de wand, er zijn heel wat padel service regels die je onder de knie moet krijgen wanneer je op een professionele manier padel wilt spelen. Maar hoe zit het precies met de service padel regels? Wij geven antwoord op al jouw brandende vragen in deze blog!

Padel service regels

De service padel regels zijn erg duidelijk, zodat iedere speler op een professionele manier kan deelnemen aan trainingen en wedstrijden. De opslag moet bij padel altijd onderhands, waarbij de bal maximaal op de hoogte van je middel geslagen mag worden. De eerste opslag wordt vanaf de rechterkant geslagen, maar daarna wordt de opslag afwisselend gespeeld.

In de regels padel service staat tevens dat de bal –zonder het net te raken –in het diagonaal gelegen servicevak van de tegenstander moet stuiteren. Wanneer een speler de opslag succesvol heeft uitgevoerd volgens bovenstaande regels, mag de bal natuurlijk wél de wand raken. Raakt de bal bij een eerste of tweede service de netrand, maar landt deze wel in het correcte servicevak? Dan moet de opslag alsnog overgespeeld worden.

Voor jong en oud

Het is natuurlijk niet geheel zonder reden dat padel tegenwoordig zo populair is onder sporters. Zo heb je bijvoorbeeld geen ervaring nodig om deel te kunnen nemen aan padel trainingen. Er lopen bij Flevopadel genoeg professionals rond die je even op weg kunnen helpenmet de padel regels service, om vervolgens een lekker potje padel te spelen.

Padel spelen in Lelystad

Bij Flevopadel kun je zeer kwalitatieve padelbanen huren waar je aan de slag kunt gaan met het verbeteren van jouw technieken en ga je in de praktijk aan de slag met de padel regels service. Jong, oud, professioneel en recreatief, iedereen is welkom. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van deze unieke teamsport? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten kijken graag met je mee wat de beste optie is voor jou!

ben jij klaar om te spelen?

Deel dit bericht

Recente berichten

Krijg de laatste updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief